Saturday, 5 November 2016

Secret Garden (2010)

Denumire: Secret Garden
An apariție: 2010
Număr episoade: 20
Roluri principale: Hyun-Bin, Ha Ji-Won, Yoon Sang-Hyun, Kim Sa-Rang, Phillip Lee.
Nota mea: 8/10.
 
Kim Jo-Won (Hyun-Bin) este clasicul tânăr bogat, chipeș și deștept care deține o rețea de magazine de îmbrăcăminte de lux, Roel. Oska (Yoon-Sang-Hyun) e un cântăreț popular în Asia, dar care nu are voce și pe lângă asta, e un fustangiu. Cei doi sunt verișori și mereu în rivalitate. 
Oska îl roagă pe Joo-Won să aducă o actriță de pe un platou de filmări, însă Joo-Won o aduce pe Gil Ra-Im (Ha Ji-Won), care e dublura tinerei căutate. Ra-Im este cascador, iar pe platoul de filmare ea este cea care face toate scenele periculoase a rolului feminin principal. Joo-Won o confundă cu actrița pentru că ambele sunt îmbrăcate la fel și o aduce pe Ra-Im în hotel. Când își dă seama că nu a adus persoana care trebuie, Joon-Won nu este pregătit să o lase pe Ra-Im să plece: undeva în adâncul său, înflorește dragostea la prima vedre, pe care tânărul nu o realizează încă. 
Incapabil să o uite, Joo-Won află unde este școala de cascadorie și merge să o întâlnească pe Ra-Im, care îl respinge de fiecare dată știind că ei doi nu au același statut social și nu se potrivesc. Totuși, nici tânăra nu poate să ignore acel sentiment ce începe să prindă rădăcini în inima ei...
Yeun-Sul (Kim Sa-Rang) este fosta iubită a lui Oska, care prin intermediul vărului acestuia vrea să se răzbune, mergând la un blind date cu Joo-Won. Deși acesta îi dă clar de înțeles că problemele ei amoroase nu o interesează, Yeun-Sul e decisă să îl rănească pe Oska, de aceea se oferă a fi directorul noului videoclip a câtărețului care se filmează pe insula Jeju. Din întâmplare, Ra-Im, care e o mare fană a lui Oska, câștigă un concurs unde premiul cel mare e să petreci trei zile cu cântărețul. 
Astfel, cei patru ajung să se întâlnească pe insula Jeju și decid într-o pauză dintre filmări să facă o drumeție. În urma unor evenimente, Ra-Im se abate de la traseu, iar Joo-Won se duce să o caute. Într-un final o găsește, într-un loc ciudat: un restaurant în mijlocul pădurii, Secret Garden, despre care el nu știe nimic. Fapt ciudat, proprietara restaurantului îi cunoaște pe ambii, deși cei doi nu au întâlnit-o niciodată. Drept cadou de drum bun, hangița le oferă două sticle de vin făcut din flori, iar tinerii reușesc să găsească drumul spre hotel. După o noapte liniștită, în care ambii reușesc să-și clarifice gândurile sorbind din misteriosul vin, a doua zi se trezesc în panică: peste noapte, sufletul unuia s-a teleportat în corpul celuilalt. În căutarea unui răspuns, Joo-Won și Ra-Im pornesc spre restaurantul de ieri, dar ciudat lucru; pe același loc nu mai există nimic, de parcă restaurantul a fost un vis. Acum tinerii trebuie să afle singuri cum să-și întoarcă corpurile înapoi...
Secret Garden este un serial drăguț, amuzant și cu multe răsturnări de situație. Deși nu sunt fana subiectului body switch în seriale, aici mi s-a părut foarte bine arătat: ambii actori au jucat bine rolul celuilalt, astfel încât m-au convins că Joo-Won era în corpul lui Ra-Im și invers. Relația lor s-a dezvoltat cursiv, undeva tumultos, dar într-o formă matură, nu alergat degeaba și cu drame de liceu. La fel, mi-a plăcut relația dintre cei doi, Oska și Yeun-Sul, cât și ura amestecată cu iubire a cântărețului cu fosta lui. Pe Oska (Yoon-Sang-Hyun) l-am mai văzut în I Can Hear Your Voice, unde joacă un rol diferit de cel de față. A fost interesant să observ cât de versatil e acest actor. Tot în acest serial apare și Lee Jon-Suk, jucând un rol minor, pe când în I Can Hear Your Voice îl vedem ca pe rivalul lui Sang-Hyun.
Ca în orice serial romantic, trebuie să existe un triunghi amoros: Ra-Im nu știe încă de faptul că Jo-Won nu e singurul bărbat care o vede ca pe o femeie atractivă; antrenorul ei de la școala de cascadorie, Im Jong-Soo (Phillip Lee), e îndrăgostit de foarte mult timp, fără ca tânăra să observe.
Dacă vă doriți o drama amuzantă, care pe ici-pe colo dezbate subiecte serioase, cu multă iubire, un pic de ură și neînțelegere, dar final fericit, Secret Garden este aleasa.

No comments:

Post a Comment